Behandeltafels en behandelstoelen voor diverse doelgroepen.

Medisch specialisten

Kinesisten en osteopaten

Schoonheids- beautybehandelaars

Podotherapeuten en pedicures

Masseurs

Spa en wellness

Medisch specialisten

Voor medisch specialisten is het belangrijk dat  onderzoek en behandeling effectief en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. En jouw patiënt moet maximaal comfort ervaren! De tafels van Naggura helpen daarbij, door hun functionaliteit, comfortabele kussens en intuïtieve bediening.

Kinesisten en osteopaten

Jullie gebruiken de behandeltafel superintensief. Deze is van groot  belang voor de behandeling. Je wilt immers de gewenste uitgangspositie kunnen aannemen voor jouw behandeling, maar ook rekening houden met jouw eigen rug. Naggura begrijpt dat en houdt daar rekening mee!

Schoonheids specialisten en beauty

Jouw cliënten komen niet alleen voor een beautybehandeling maar ook voor een heerlijk verwenmoment. Naggura behandelstoelen helpen daarbij en zien er ook nog eens geweldig mooi uit in jouw salon! 

Podotherapeuten en pedicures

De voeten van jouw cliënten staan centraal tijdens de behandelingen. Ook de behandelstoel speelt daarbij een belangrijke rol. Je wilt immers de juiste uitgangspositie kunnen aannemen, goed zicht hebben op het behandelgebied én jouw cliënten ontspanning bieden.

Masseurs

Het geven van massages is intensief werk. Vaak ben je als masseur minstens een half uur bezig met ontspanning of actievatie van het lichaam en daar horen verschillende uitgangsposities bij. De Naggura banken ondersteunen letterlijk en figuurlijk het zware werk én jouw rug!

Spa en wellness

In een spa- of wellness centrum bied je ongeëvenaarde ontspanning aan cliënten die voor een ultiem verwenmoment komen. De Naggura tafels bieden comfort,  ontspanning én alle uitgangsposities die wenselijk zijn om jouw cliënt helemaal ‘zen’ naar huis te laten gaan. 

Dank je wel voor jouw
inschrijving!
Open chat
Do you need help?
Hello 👋
How can we help you?